WIJ STAAN VOOR U KLAAR 

Onze diensten

DEVELOPMENT

Website & design

Zet je bedrijf of skills op het web en verbreed je markt. Een website is niet alleen een verkooptool, maar ook een grote plus om vertrouwen naar klanten en leveranciers op te bouwen, een online visitekaartje te hebben, informatie snel en eenvoudig te delen met klanten en vooral: om je bedrijf en skills ten toon te stellen voor de hele wereld! Een website is tegenwoordig een must.

DESIGN

Corporate Identity

Van een logo tot een goed doordachte huisstijl. Bij fiberbee kan je terecht voor een degelijke branding over de hele lijn of voor bepaalde onderdelen zoals: Office thema’s, email signatures, documenten, flyers, drukwerk, logo’s en visitekaartjes.

CONSULTANCY

E-commerce

Geeft de gedachte van meer verkoop je kriebels? Dan is een e-commerce website (webshop) zeker wat voor jou! Fiberbee bouwt en begeleidt je bij de opstart van je eigen webshop en helpt je valkuilen te voorkomen.

CONSULTANCY

Website analyse

We nemen je huidige website grondig onder de loep en maken een rapport op met mogelijke verbeteringen op verschillende onderdelen (op vlak van SEO, gebruiksvriendelijkheid, inhoud en snelheid). 

BUSINESS SUPPORT

Online marketing

Je online presence is erg belangrijk. Laat de hele wereld weten wie je bent en wat je doet, verhoog je vindbaarheid op het web! Via Google Adwords, online bedrijfslistings en e-mail hou je niet alleen je bestaande klanten, maar ook potentiële nieuwe klanten op de hoogte van je nieuwste troeven.

Op zoek naar advies of een betrouwbare partner om uw zaak ook online te laten groeien? Ik help u graag persoonlijk verder.

JAN DUPONT

Zaakvoerder fiberbee

CONTACTEER ONS

Laten we er voor gaan!

Stuur ons een berichtje en we nemen spoedig contact met je op. Heb je iets concreet in gedachten? Geef ons dan alvast zoveel mogelijk uitleg zodat we je gerichter kunnen helpen.

Type project
Type project
Website
Branding
Website optimalisatie
E-commerce
Consultancy
Algemene vraag / overig