Services & producten

menu

Website & design

Connect to the hive, in style

Zet je bedrijf of skills op het web en verbreed je markt. Een website is niet alleen een verkooptool, maar ook een grote plus om vertrouwen naar klanten en leveranciers op te bouwen, een online visitekaartje te hebben, informatie snel en eenvoudig te delen met klanten en vooral: om je bedrijf en skills ten toon te stellen voor de hele wereld! Een website is tegenwoordig een must.

Corporate Identity

Je eigen stijl, je eigen imago

Wie je bent als bedrijf wordt voor een groot deel weergegeven door de manier waarop je communiceert. Corperate identity gaat van een logo tot een set van templates die je bedrijf een professionele en duidelijke uitstraling geven.

E-commerce

Nu ook verkoop online

Geeft de gedachte van meer verkoop je kriebels? Dan is een e-commerce website (webshop) zeker wat voor jou! Met Magento, marktleider met 30%, ben je zeker van je zaak. En het beste is... je krijgt er alle innovatieve snufjes van Magento gratis bij! Fiberbee bouwt en begeleid je bij de opstart van je eigen webshop en helpt je valkuilen te voorkomen.

Website analyse

Omdat alles beter kan

Met een website analyse word je bestaande website grondig onder de loep genomen. Je website wordt uitgebreid gescant op vlak van zoekmachine optimalisatie (je vindbaarheid op google), gebruiksgemak (de structuur en user-experience) en snelheid (hoe je je website sneller kan maken). Ook een bestaande website verdient af en toe nog aandacht. Alles kan beter.

Online marketing

Van lokaal naar globaal, waarom niet?

Ook je online presence is belangrijk. Laat de hele wereld weten wie je bent en wat je doet, verhoog je vindbaarheid op het web! Via Google Adwords, online bedrijfslistings en e-mail hou je niet alleen je bestaande klanten, maar ook potentiƫle nieuwe klanten op de hoogte van je nieuwste troeven.